Ordningsregler

Gemensamt skapas trevliga stunder tillsammans med din hund och bra förutsättningar för träning. I alla situationer används sunt förnuft och visa respekt för andra.

Allmänt:

• Gör hunden ifrån sig plockas detta upp och slängs i anvisad soptunna. Detta gäller givetvis både på parkering, våra träningsplaner och närliggande omgivningar.
  • Inga hundar släpps fram till andra hundar utan att först ha frågat ägaren om lov.
  • Vi är varsamma med klubbens ägodelar som vi lånar, vare sig det är agilityhinder eller annan utrustning. Allt material som används ska efter avslutad träning ställas tillbaka på sin respektive plats.
  • Våra träningsplaner är inga rastgårdar för att låta hundarna springa lösa i, tränande ekipage har alltid förtur

Klubbstugan:

• Hundar är välkomna in i klubbstugan , smutsar den ner är ägaren ansvarig för att städa rent
  • Om du använder köket är du ansvarig för att det är rent och snyggt när du lämnar det. Släng sopor, kaffefilter, torka av diskbänken osv
  • Siste kvinna/man på plats ser till att stugan är låst och att belysningen på planerna är släckta