Som medlem i Nässjö Brukshundsklubb

Är du välkommen att delta i de kurser som anordnas på Nässjö BK (exkl kursavgift) och andra aktiviteter – antingen som hel-, delbetalande eller som familjemedlem.

– Får träna på appellplanen, använda agilityhindren och har tillgång till klubbstugan vid gemensamma träningar.
– Är försäkrad när du går kurs, tränar på klubben, och när du är funktionär på tävlingar.
– Får hjälpa till som funktionär på tävlingar som anordnas av vår klubb och får själv tävla och representera Nässjö BK.
– Får SBK’s tidning Brukshunden hem i brevlådan.
– Har rätt att delta och rösta vid klubb- och årsmöte.

Lek under ett klubbmöte

Medlemsavgiften betalas in på Nässjö BK:s postgirokonto: 67 43 96-7
I samband med att du betalar in medlemsavgiften och eventuell kursavgift, meddelar du vår kassör detta, enklast genom att e-posta: kassor@nassjobk.se. Viktigt är då att vi får ditt personnummer för registrering i SBK och e-postadress, för medlems- och kursinformation.

Ex på e-post till vår kassör:
Åsa Lindfors, Krokusgatan 22, 570 01 NÄSSJÖ. Persnr: 731111-1111.

Jag har 1/5-13 betalat in 500:- plus 1.000:- för A-medlemskap och valpkurs.
Min e-post: gillarhundar@telia.com

– A-medlem, (helbetalande)     500 kr*
– Familjemedlem                        150 kr
– D-medlem                                 100 kr**

* Om du är medlem i någon av följande rasklubbar är medlemsavgiften 100 kr: Belgiska vallhundar, Hollandese Herdeshond, Sv Svart Terrierklubben, Sv Australian Shepherd Klubben, Sv Beauceronklubben, Sv Bouvier des Flandresklubben, Sv Boxerklubben, Sv Briardklubben, Sv Collieklubben, Sv Dobermanklubben, Sv Hovawartklubben, Sv Kelpie- och Cattledogklubben, Sv Riesenschnauzerklubben, Sv Rottweilerklubben eller Sv Schäferklubben.

** Om man är medlem antingen i en rasklubb som går under SBK eller annan bruksklubb