Som medlem i Nässjö Brukshundsklubb

Är du välkommen att delta i de kurser som anordnas på Nässjö BK (exkl kursavgift) och andra aktiviteter – antingen som hel-, delbetalande eller som familjemedlem.

• Får du träna på appellplanen, använda agilityhindren och har tillgång till klubbstugan vid gemensamma träningar.
  • Är försäkrad när du går kurs, tränar på klubben och när du är funktionär på tävlingar.
  • Får du hjälpa till som funktionär på tävlingar som anordnas av vår klubb och får själv tävla och representera Nässjö BK.
  • Får du SBK’s tidning Brukshunden hem i brevlådan.
  • Har du rätt att delta och rösta vid klubb- och årsmöte.
  • Möjligheter till utbildning om du exempelvis vill bli instruktör eller tävlingsledare.
  • Och inte minst – många nya vänner och bekanta

Dessutom har du 10% rabatt på djuraffären hundfix! Kolla på deras hemsida HÄR.

Lek under ett klubbmöte

Bli medlem

För att bli medlem i Nässjö Brukshundklubb klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.

Helbetalande medlem
Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. OBS om du löser medlemskap i fler klubbar vid olika tidpunkter under året tänk på att förbundsavgiften gäller ett år framåt från första tillfället.

Ungdomsmedlem
Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett.

Familjemedlem
För att bli familjemedlem behöver någon i din familj, i samma hushåll, redan vara ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. Familjemedlemskap betalas direkt till Nässjö Brukshundklubb.

Delmedlem
Kan du bli om du är medlem i en annan brukshundklubb, eller medlem i rasklubb för vilken SBK har avelsansvaret för.

– Helbetalande medlem    570 kr
– Familjemedlem               170 kr