Kursinformation

För att gå på kurs hos oss behöver du vara medlem i Svenska Brukshundklubben och Nässjö BK samt att din hund är vaccinerad.

När det börjar dra ihop sig till kursstart får du ett brev från den aktuella instruktören där betalnings- och kontaktinformation finns. Därför är det viktigt att vi får din e-postadress så vi kan kontakta dig.

Att ta med på kurs:

• Belöning, här gäller riktigt bra belöning, att t ex ta med hundens egen mat duger inte, ta med supergott godis och minst en leksak.
  • Vanligt koppel, inte flexikoppel.
  • Vanligt halsband eller sele
  • Bajspåsar, att vi tar upp efter våra hundar är en självklarhet
  • Egen vattenskål

därutöver kan det även vara bra att ta med:

• Egen filt eller pläd att ligga på
  • Vintertid – ett täcke till din frusna hund.

Du och din hund är på kurs för att träna, därför ska bara hunden leka med dig på träningsplanen, eftersom du själv ska vara den som är roligast för hunden under träningen.

Försök om möjligt att ställa bilen i skugga vid varma och soliga dagar.

Har du frågor om våra kurser eller vill skicka en intresseanmälan går det bra att e-posta oss på us@nassjobk.se.