Årets tävlingar

Anmäl dig till årets tävlingar eller välkommen ut till klubben för att ta en kopp kaffe och heja på våra duktiga ekipage.

26/5 Elit spår
18/8 Lägre/Högre spår
29/9 Appell spår

Anmälningar

Anmälningar görs via SBK tävlingar senast 3 veckor innan tävlingsdagen.

Ansvarig TS: Christina Berggren
0380-519 900, 070-594 82 65

Höglandets Agilitycup 2019

Nässjö BK, tillsammans med Tranås, Vetlanda och Forserum, är med och arrangerar den årligen återkommande Agilitycupen för Höglandet. Klubbarna arrangerar 2 tävligar var, en agilityklass och en hoppklass.
Höglandets Agilitycup är till för dig som har medlemskap i någon av höglandets klubbar, ett perfekt tillfälle för tävlingsträning, träffa vänner och framför allt ha roligt tillsammans med din hund.
         Anmälan sker på plats vid respektive deltävling mellan kl 18-18.30, om inget annat meddelas.
Startavgiften är 20 kr / hund.
         Som tävlande samlar du poäng både individuellt i din storleksklass och för klubbens räkning.
         Cupen avslutas med en stor fest och prisutdelning efter att alla deltävlingar genomförts.

Datum för deltävlingar:

7 maj, hoppklass, Nässjö
15 maj, agilityklass, Tranås
28 maj, hoppklass, Vetlanda
5 juni, agilityklass, Forserum

5 augusti, agilityklass, Nässjö
14 augusti, hoppklass, Tranås
21 augusti, agilityklass,  Vetlanda
29 augusti, hoppklass, Forserum

För mer info kontakta någon i agilitysektorn!

Hoppas vi ses!
/agilitysektorn Nässjö BK