Årets tävlingar

Anmäl dig till årets tävlingar eller välkommen ut till klubben för att ta en kopp kaffe och heja på våra duktiga ekipage.

För tillfället finns inga fler planerade tävlingar under 2019.

Anmälningar

Anmälningar görs via SBK tävlingar senast 3 veckor innan tävlingsdagen.

Ansvarig TS: Christina Berggren
0380-519 900, 070-594 82 65

Höglandets Agilitycup 2019

2019 års cup är avslutad och vi ser nu fram emot 2020 års cuptillfällen.

Nässjö BK, tillsammans med Tranås, Vetlanda och Forserum, är med och arrangerar den årligen återkommande Agilitycupen för Höglandet. Klubbarna arrangerar 2 tävligar var, en agilityklass och en hoppklass.
Höglandets Agilitycup är till för dig som har medlemskap i någon av höglandets klubbar, ett perfekt tillfälle för tävlingsträning, träffa vänner och framför allt ha roligt tillsammans med din hund.
         Anmälan sker på plats vid respektive deltävling mellan kl 18-18.30, om inget annat meddelas.
Startavgiften är 20 kr / hund.
         Som tävlande samlar du poäng både individuellt i din storleksklass och för klubbens räkning.
         Cupen avslutas med en stor fest och prisutdelning efter att alla deltävlingar genomförts.

Datum för deltävlingar:

7 maj, hoppklass, Nässjö
15 maj, agilityklass, Tranås
28 maj, hoppklass, Vetlanda
5 juni, agilityklass, Forserum

5 augusti, agilityklass, Nässjö
14 augusti, hoppklass, Tranås
21 augusti, agilityklass,  Vetlanda
29 augusti, hoppklass, Forserum

För mer info kontakta någon i agilitysektorn!

Hoppas vi ses!
/agilitysektorn Nässjö BK