Agilitysektorn

Nässjö Brukshundklubbs agilitysektor arrangerar agilitykurser med olika svårighets nivåer så att de ska passa såväl nybörjare som ekipaget som redan är på tävlingsbanorna.

Klubben har ett flertal ekipage som tävlar i allt från klass 1 till klass tre inom både hopp och agility.

Behöver du hjälp med något eller har någon fråga om agility, kontakta gärna agilitysektorn. De som är aktiva inom sektorn är;  Bibbi Linnér ( 070-561 99 28), Christina Karlsson (070 667 52 52 ), Mikael Nilsson och Ramona Johansson

Nässjö Brukshundklubb är en av de klubbar som är med i den årliga Agilitycupen Höglandet. En cup mellan klubbar och medlemmar i Brukshundklubbar på Höglandet. Tävlingar som är perfekta tillfällen att träna bana och tävlingsmoment med din hund.