Agilitycupen

Nässjö BK, tillsammans med Tranås, Sävsjö, Vetlanda och Forserum är med och arrangerar den årligen återkommande Agilitycupen för Höglandet. Klubbarna arrangerar 2 tävlingar var, en agilityklass och en hoppklass. Höglandets Agilitycup är till för dig som har medlemskap i någon av höglandets klubbar, är ett perfekt tillfälle för tävlingsträning, träffa vänner och framför allt ha roligt tillsammans med din hund. Anmälan sker på plats vid respektive deltävling mellan kl 18-18.30, om inget annat meddelas. Startavgiften är 20 kr / hund. Som tävlande samlar du poäng både individuellt i din storleksklass och för klubbens räkning. Cupen avslutas med en stor fest och prisutdelning efter att alla deltävlingar genomförts.